fbpx

Dans & Rytme Efterskole

Slip danseglæden løs!

Dans & Rytme

Elsker du at bevæge din krop til musik, og mærker du glæden ved at udtrykke dig selv gennem dans? Så er en efterskole med dans som Idrætsefterskolen Ubby stedet, hvor du kan dyrke din interesse til det fuldeste. På linjefaget Dans & Rytme handler det om bevægelse. Vi giver den gas til god musik og dyrker især rytmegymnastikken – og så får du samtidig kendskab til mange forskellige genrer.

Dans og rytmik på vores danse efterskole på Sjælland

Linjefaget dans og rytme handler både om at bevæge dig til musikken, opbygge en god grundform, lære teknikker og have det sjovt i et tæt fællesskab. Undervisningen tager udgangspunkt i rytmegymnastikken. Her arbejder vi på vores grundform og lærer de vigtigste tekniske færdigheder, så du får en større kropsbevidsthed og bliver bedre til at bevæge dig. Udover selve dansen bruger vi også tid på smidighed, styrke, tyngde og forflytninger og starter naturligvis hver undervisning med en god og grundig opvarmning. Hele princippet for linjefaget dans og rytme er, at vi dyrker dansen og får sved på panden, mens der stadig er plads til smil og hygge.

På vores efterskole med dans får du også et indblik i og lov til at udforske mange forskellige dansestilarter. Grundteknikken danner grundlag for, at du kan udfordre dig selv i andre genrer som house, dancehall, hiphop, ballet m.m.

Bliv en bedre danser

Et af vores fokuspunkter på linjefaget dans og rytme er, at du udvikler dig og forbedrer dit niveau. Her er der plads til alle – lige fra begynder til øvet. Vi forventer blot, at du er motiveret, engageret og villig til at lære mere og blive dygtigere. Vi forventer ikke, at du kender alle teknikker på forhånd eller har kendskab til alverdens dansestilarter, men at du er fyldt med gå-på-mod og nysgerrighed. Her imødekommer vi dig og har tid til fordybelse, så du får større kreativitet og indlevelse i dansen og i sidste ende bliver en bedre performer.

På Idrætsefterskolen Ubby går vi generelt meget op i både din faglige og personlige udvikling. Det samme gælder, når du skal dyrke dit linjefag. Vi dyrker både det gode fællesskab samtidig med, at du får lov at gå i dybden med din interesse. Derfor kan du også vælge mellem flere forskellige valgfag, der beskæftiger sig med dans. Du kan blandt andet vælge Dancehall og Rytmisk gymnastik med håndredskaber eller Skadeforebyggelse, så du kan bevæge dig frit og danse løs uden problemer.

Undervisning på vores efterskole med dans

På vores efterskole med dans får du lov at dykke ned i dit linjefag 6 lektioner om ugen. Herudover vil der være andre aktiviteter, hvor du har mere dans på skemaet. For eksempel er dans en stor del af vores fællesgymnastik, der munder ud i en opvisning. Du kan som nævnt også vælge flere valgfag, hvor du kan dyrke din glæde for dans endnu mere.

Vores danse efterskole byder naturligvis på kvalificeret undervisning af vores dygtige lærere. De har styr på teknikker og en stor viden om genrer og stilarter. Og så er de knalddygtige til at tage hånd om dig – uanset dit niveau. Du bliver imødekommet lige der, hvor du er, og undervisningen bliver tilrettelagt sådan, at alle kan være med på tværs af kvalifikationer.

 

Skriv til os

Kontoret har åbent på
skoledage fra 8.00 til 13.00

Denne side er beskyttet af Google reCAPTCHA,
Privat Politik og gældende Terms of Service.