fbpx

Dans & Rytme Efterskole

Slip danseglæden løs!

Dans & Rytme

Er du den første, der flyver ud på dansegulvet, når du hører et fedt beat? Så er dans på Ubby efterskole lige noget for dig. På Dans & Rytme er din erfaring ikke så vigtig, bare din vilje til at udvikle dig er stor. Oplev en efterskole med dans på Sjælland!

Oplev vores danse efterskole på Sjælland

Linjefaget med dans og rytme bevæger vi os til masser af lækker musik, og du får fed og anderledes danse- og gymnastiktræning. På danselinjen tager vi udgangspunkt i rytmegymnastikken, hvor vi får vores grundform og lærer de tekniske færdigheder, så du opnår en større kropsbevidsthed.

Vi bruger også tid på smidighed, styrke, tyngde og forflytninger igennem en god og grundig opvarmning, hvor der både er plads til smil og sved på panden. Ud over det grundtekniske fra gymnastikkens verden, bruger vi meget tid på forskellige dansestilarter, så du får kendskab til en bred vifte af forskellige genrer, som f.eks. house, dancehall, hiphop, ballet osv.

Bliv en bedre danser på vores danselinje

Vi har tid til fordybelse og prioriterer, at du udvikler dig i løbet af året, så du får en større kreativitet og indlevelse i dansen og bliver bedre til at performe.

Meget af det materiale og de elementer, vi arbejder med i løbet af skoleåret, vil indgå i den samlede store opvisning, som vi turnerer rundt med til forårets mange opvisninger. Som elev på Dans- & Rytmelinjen får du derfor en stor og fremtrædende rolle i skolens gymnastikopvisning.

Skriv til os

Kontoret har åbent på
skoledage fra 8.00 til 13.00

Denne side er beskyttet af Google reCAPTCHA,
Privat Politik og gældende Terms of Service.