Idrætsefterskole på Sjælland med fodbold, håndbold, springgymnastik, dans m.m.
Idrætsefterskole på Sjælland med fodbold, håndbold, springgymnastik, dans m.m.
Smiley for idrætsefterskole på Sjælland
  • Besøgsaften på Idrætsefterskolen Ubby
  • Venskab på Idrætsefterskolen Ubby

IDRÆTSEFTERSKOLEN UBBY · Hovedgaden 8 · 4490 Jerslev Sjælland · Tlf.: 59 59 52 20 · E-mail: kontor(at)ubby.dk · FRISKOLEN UBBY: www.friskolenubby.dk

Fitnesslinjen

  • Fitness på Idrætsefterskolen Ubby
  • Fitness på Idrætsefterskolen Ubby
  • Fitness på Idrætsefterskolen Ubby
  • Fitness på Idrætsefterskolen Ubby
  • Crossfit på Idrætsefterskolen Ubby
  • Crossfit på Idrætsefterskolen Ubby

Fitnesslinje med fokus på krop og sundhed

Fitness på Idrætsefterskolen Ubby er for dig, der er vild med at bruge din krop og gerne vil optimere din fysiske form og præstationsevne.

Når du vælger Fitness som linjefag forventer vi, at du arbejder seriøst med din træning og teorien i undervisningen. Til gengæld garanterer vi, at det bliver både sjovt og udfordrende. Undervisningen foregår både inde i vores træningslokale og udendørs, og derfor skal du være parat til at være udenfor i al slags vejr. 

På Fitnesslinjen vil vi gennemgå forskellige former for træning såsom kredsløbs-, styrke- og udholdenhedstræning. Derudover vil du få undervisning i anatomi, fysiologi og ernæringslære. På den måde opnår du en viden om sammenhænge mellem træning, kost og sundhed. Du vil få en bedre forståelse af kroppen og blive i stand til at udforme dine egne træningsprogrammer.

Undervisningen vil veksle mellem teori og praksis, og i løbet af skoleåret vil vi foretage forskellige tests, så vi kan fastlægge dine potentialer og nærmeste udviklingszoner. Igennem individuelle samtaler fastlægger vi derefter en strategi for at opnå dine personlige mål.

En lektion vil typisk starte med en fælles opvarmning, der har til formål at mindske risikoen for skader, skabe en fællesskabsfølelse på holdet samt motivere dig til den efterfølgende træning. 

Ud over den almene kredsløbs-, styrke- og udholdenhedstræning kan du på Fitnesslinjen også få nogle anderledes sportslige oplevelser som f.eks. boksetræning, yoga eller klatring.

Du kan vælge at have Fitness som A-linjefag eller B-linjefag:

- Vælger du Fitness som B-linjefag får du 4 lektioner à 45 min. ugentligt.

- Vælger du Fitness som A-linjefag får du 6 lektioner à 45 min. ugentligt og dermed mulighed for mere dybdegående teori og træning.