fbpx

Fitness Efterskole

Fitness på efterskole gør dig klogere på både krop og sundhed – og så får du selvfølgelig udfordret din styrke og udholdenhed!

Fitness

Vil du gerne have pulsen op og teste, hvor meget din krop kan? Vil du gerne vide noget mere om, hvad der egentligt sker i kroppen, når du træner? Fitness på efterskole gør dig klogere på både krop og sundhed – og så får du selvfølgelig udfordret din styrke og udholdenhed!

Fitness efterskole på Sjælland

På Fitnesslinjen vil vi gennemgå forskellige former for træning såsom kredsløbs-, styrke- og udholdenhedstræning. Derudover vil du få undervisning i anatomi, fysiologi og ernæringslære. På den måde opnår du en viden om sammenhænge mellem træning, kost og sundhed.

Du vil få en bedre forståelse af kroppen og blive i stand til at udforme dine egne træningsprogrammer. Undervisningen vil veksle mellem teori og praksis, og i løbet af skoleåret vil vi foretage forskellige tests, så vi kan fastlægge dine potentialer og nærmeste udviklingszoner.

Ud over den almene kredsløbs-, styrke- og udholdenhedstræning kan du på Fitness også få nogle anderledes sportslige oplevelser som f.eks. crossfit, yoga eller klatring.

Skriv til os

Kontoret har åbent på
skoledage fra 8.00 til 13.00

Denne side er beskyttet af Google reCAPTCHA,
Privat Politik og gældende Terms of Service.