fbpx

Fodboldlinje for drenge

Kan du heller ikke få nok af fodbold?

Fodbold

Har du lyst til at blive en bedre fodboldspiller? På Idrætsefterskolen Ubbys Fodboldlinje har vi fokus på spilleglæde, fællesskab og personlig udvikling. Glæd dig til at træne en masse, spille kampe og fejre sejrene samt lære af nederlagene. Det eneste krav vi har til dig er, at du skal VILLE!

Fodbold efterskole på Sjælland – Taktik, tacklinger og turneringer

Er du vild med fodbold? På Ubbys fodboldlinje får du et helt år med fodbold på efterskole, hvor du møder andre med samme interesse som dig. Her får du et efterskoleår fyldt med tacklinger og turneringer, og uanset hvilket niveau du starter på, vil du udvikle dig enormt undervejs. Det eneste krav for at vælge linjen er blot: Du skal brænde for det.

Skru op for din udvikling på vores fodboldlinje

På Fodboldlinjen har vi fokus på din personlige udvikling. Det betyder, du får udfordringer, der passer til dit niveau. Du får en masse teknisk og taktisk træning, ligesom vi både arbejder med din mentalitet og din fysik. Desuden stiller vi skarpt på spilintelligens, så du bliver en dygtigere og mere helstøbt fodboldspiller på vores fodboldefterskole på Sjælland.

Bliv en del af fodboldholdet

Fodbold er et holdspil. Når vi tager ud at spille slår kampgejsten gnister, imens adrenalinen suser rundt i kroppen. Her er der både kampråb, sejre og nederlag – og du bliver en del af det hele.

Hvert år nedsætter vi et dynamisk anførerråd, som har ansvaret for at præge stemningen på Fodboldlinjen. Uanset dit niveau eller position bliver du medansvarlig for at udpege holdets anførere og definere, hvordan stemningen skal være.

Masser af fodboldkampe

Et år på vores fodboldefterskole er fyldt med turneringer og kampe. Vi spiller mod andre efterskoler, der er med i Efterskoleturneringen. Vi tilstræber også at I kommer med til indendørs turneringer – du får derfor alle muligheder for at teste dine kampevner af i de forskellige fodboldformer.

Vores faciliteter rummer eget anlæg med 11-mands fodboldbane samt hal. Der vil være mulighed for, at vi kan låne en kunststofbane ca. 8. km. væk, hvis vejret er rigtig dårligt i udesæsonen.

Skriv til os

Kontoret har åbent på
skoledage fra 8.00 til 13.00

Denne side er beskyttet af Google reCAPTCHA,
Privat Politik og gældende Terms of Service.