fbpx

Springgymnastik

Flyv gennem luften på Springlinjen!

Springgymnastik

Mærk suset i maven når du flyver gennem luften på en airtrack eller trampolin, forbedre din kropsstyrke og finpuds din teknik. Springgymnastik på Idrætsefterskolen Ubby er både for dig, der vil lære at springe og dig, der vil være endnu dygtigere. På vores gymnastik efterskole er udvikling i fokus, og vores skarpe trænerteam står klar til at guide og udvikle dig inden for bane- og trampolinspring. 

Gymnastikefterskole på Sjælland

På linjefaget springgymnastik er der aldrig et kedeligt øjeblik. Når vi har linjefagstimer giver vi den gas på vores airtrack eller trampoliner, får styr på teknikker og styrker vores kroppe. Her handler det om at udfordre sig selv og prøve nye ting af, når du føler dig klar.

Når du starter på vores efterskole med springgymnastik i efteråret, lægger vi ud med at lære grundteknikker og lave stationstræning, så vi får opbygget et solidt fundament. I løbet af skoleåret bygger vi ovenpå og træner frem mod “færdige spring”, som bliver en del af opvisningsprogrammet, som hele elevholdet arbejder på gennem fællesgymnastik.

Udover springgymnastik på linjefag udbyder vi også en masse spændende valgfag, hvor du kan være aktiv. Hvis du ikke kan få nok af at springe, er valgfaget ‘Ekstra spring’ lige noget for dig. Du kan også vælge ‘Skadesforebyggelse’ og styrke din krop, så du forhåbentlig kan springe løs i mange år frem.

Teamgym med plads til alle niveauer

Hvad kan du forvente som elev på springlinjen? På vores efterskole med gymnastik er der plads til alle – øvede som nybegyndere. Vi forventer ikke, du er flyvende i luften og har helt styr på teknikker. I stedet forventer vi, at du har lyst og vilje til at blive dygtigere og udfordre dig selv.

Vi ved, at alle elever kommer med forskellige niveauer og forskellige forventninger til dem selv og deres udvikling. Vores dygtige trænere møder dig der, hvor du er og tilrettelægger træningen, så alle bliver udfordrede. Undervisningen tager udgangspunkt i dit niveau, som vi sammen bygger videre på, og du får samtidig redskaber til at videreudvikle dig.

Faciliteter på Ubby gymnastik efterskole

Mulighederne er mange, når vi skal udfordre vores evner i teamgym. På Ubby har du linjefag 6 lektioner om ugen. Derfor er det vigtigt, at du får de bedste rammer til at dyrke din interesse. I vores egen springhal har vi alverdens udstyr som Air Track, trampoliner, stortrampolin, springgrav m.m., og vi investerer løbende i nye redskaber, så du får de mest optimale rammer for din træning.

Vil du også dyrke sport og idræt, når du ikke har linjefagsundervisning? Idrætsefterskolen rummer andre fede faciliteter, hvor du kan komme af med din energi. Vores halfaciliteter er også tilgængelige efter skoletid og kan bruges til alt fra springgymnastik til boldspil eller dans. Også vores store, grønne udendørsarealer indbyder til fede aktiviteter i fællesskab med dine venner.

Fællesgymnastik og opvisninger

Det er ikke kun på linjefaget springgymnastik, at du får tid til at udvikle din fysik og bruge din energi. På Idrætsefterskolen Ubby er vi nemlig vilde med sport helt generelt. Alle elever skal deltage i vores fællesgymnastik, som er en obligatorisk del af vores efterskole. Til fællesgymnastikken former og øver vi elevholdets årlige opvisning, som eleverne fremviser rundt omkring på Sjælland cirka 15 gange i løbet af skoleåret.

Både på dit linjefag og gennem vores fællesgymnastik bliver dine samarbejdsevner sat på prøve. Her er det vigtigt, at du evner at favne forskellighed og have respekt for dem, der kan mere eller mindre end dig. På den måde bliver gymnastikken og idrætten på Ubby en vigtig del af at skabe det unikke fællesskab, vi har.

 

Skriv til os

Kontoret har åbent på
skoledage fra 8.00 til 13.00

Denne side er beskyttet af Google reCAPTCHA,
Privat Politik og gældende Terms of Service.