fbpx

Om os

På Ubby får du plads til at være dig selv.

Om Os

Vi er en almen idrætsefterskole på Sjælland med plads til 102 elever, et Grundtvig/Koldsk værdigrundlag og en historie, der startede i år 1900.

Kom og bliv en del af vores fællesskab! Vi byder på et klassisk efterskoleår med livsoplysning, folkelig oplysning og demokratisk dannelse. Du vil blive venner med andre, der ikke ligner dig, for vi tror på, at mangfoldighed i fællesskaber får os til at vokse og dannes.

Her vil du starte dagen med sang og fortælling, blive trænet godt igennem i fællesgymnastikken, så du er klar til 15 flotte shows sammen med alle dine kammerater. På linjen får du mulighed for at møde andre, der prøver sporten for første gang, eller som er mere rutineret hjemmefra. Vi er for bredden, så på linjefagene kan alle være med.

Vi er gode til at arbejde med ensomhed, selvværd/selvtillid og lettere udsathed, samt ønsket om at ville mere både socialt og fagligt. Du vil møde voksne her på skolen som du kan tale med, og som er gode rollemodeller, som du kan spejle dig i. Du får tildelt en kontaktlærer ved årets start, som følger dig hele året.

Vi er en almen idrætsefterskole uden ekstra normering og med alle de forstyrrelser, store sammenhænge, rejser, værelsesskift, forskellige uger og anderledes dage, som hører sig til. Her er der fart over feltet, og alle dage er forskellige.

Idrætsefterskolen ligger på Vestsjælland ca. 10 km syd for Kalundborg og 30 km. nord for Slagelse. Bussen går lige uden for døren med gode busforbindelser til såvel Kalundborg som Slagelse, hvorfra du kommer videre mod København og Fyn.

Skriv til os

Kontoret har åbent på
skoledage fra 8.00 til 13.00

Denne side er beskyttet af Google reCAPTCHA,
Privat Politik og gældende Terms of Service.