Idrætsefterskole på Sjælland med fodbold, håndbold, springgymnastik, dans m.m.
Idrætsefterskole på Sjælland med fodbold, håndbold, springgymnastik, dans m.m.
Smiley for idrætsefterskole på Sjælland
 • Besøgsaften på Idrætsefterskolen Ubby
 • Venskab på Idrætsefterskolen Ubby

Fodboldlinjen for drenge

 • Fodbold på Idrætsefterskolen Ubby
 • Fodbold og fællesskab på Idrætsefterskolen Ubby
 • Efterskole med fodboldlinje på Sjælland
 • Drengefodbold på Idrætsefterskolen Ubby
 • Fodbold og fællesskab på Idrætsefterskolen Ubby
 • Fodboldefterskole på Vestsjælland
 • Fodbold på Idrætsefterskolen Ubby

Kan du ikke få nok af fodbold? Har du lyst til at blive en bedre spiller? På Idrætsefterskolen Ubbys Fodboldlinje har vi fokus på spilleglæde, fællesskab og personlig udvikling. Glæd dig til at træne en masse, spille kampe og fejre sejrene samt lære af nederlagene. Det eneste krav vi har til dig - du skal VILLE!

Fodboldlinjen er for dig, der kan lide at spille fodbold. Vi planlægger træningen, så alle spillere har mulighed for at udvikle sig, hvis bare lysten og viljen er til stede. Du undervises af Henrik og Martin, som begge er uddannede trænere med UEFA B-licens og bidt af fodbold – som få!

På Fodboldlinjen har vi fokus på din personlige udvikling. Vi arbejder med din tekniske, taktiske, fysiske og mentale udvikling som fodboldspiller, og vi bestræber os på, at du konstant bliver matchet på det niveau, du er på. Et år hos os gør dig til en mere helstøbt og komplet fodboldspiller.

Du får et stort medansvar i løbet af året – både i form af praktiske opgaver i hverdagen og i form af opgaver i forbindelse med trænings- og kampsituationer. Derudover nedsætter vi hvert år et dynamisk anførerråd, som bl.a. vil få ansvar for at præge stemningen på Fodboldlinjen i en positiv retning. 

På Fodboldlinjen deltager vi i turneringer, som passer til det niveau, vores to hold er på. Derudover spiller vi testkampe – så du kan regne med ca. 10-14 kampe pr. hold pr. skoleår. I vinterhalvåret spiller vi både indendørs og udendørs. 

Det indendørs forløb kulminerer i et stævne, Indendørs Fodboldfestival, som Idrætsefterskolen Ubby hvert år afholder. Her spiller vi mod andre efterskoler.

Derudover har vi mulighed for at deltage i SM i indendørs fodbold. Sidst, men ikke mindst, laver vi et Futsal-forløb, hvor vi også deltager i et stævne.

Vores faciliteter rummer eget anlæg med 11-mands fodboldbane samt hal. Derudover har vi fodboldstadion til rådighed inden for kort afstand. Når vejret ikke tillader at spille på græs, træner vi på en kunstbane, som ligger 8 km. fra skolen.

Du har mulighed for at have fodbold 3 gange 1,5 time om ugen, hvor du vil opnå det fulde udbytte af undervisningen. Du kan også vælge 2 gange 1,5 time, hvilket betyder du i mindre grad vil undervises i det individuel teknik og taktik, men indgå til kampe på samme vilkår som dem, der træner 3 gange ugentligt. 

Du kan vælge at have Fodbold som A-linjefag eller B-linjefag:

 • Vælger du Fodbold som B-linjefag får du 4 lektioner à 45 min. ugentligt.
 • Vælger du Fodbold som A-linjefag får du 6 lektioner à 45 min. ugentligt.

IDRÆTSEFTERSKOLEN UBBY · Hovedgaden 8 · 4490 Jerslev Sjælland · Tlf.: 59 59 52 20 · E-mail: kontor(at)ubby.dk · FRISKOLEN UBBY: www.friskolenubby.dk