Idrætsefterskole på Sjælland med fodbold, håndbold, springgymnastik, dans m.m.
Idrætsefterskole på Sjælland med fodbold, håndbold, springgymnastik, dans m.m.
Smiley for idrætsefterskole på Sjælland
  • Besøgsaften på Idrætsefterskolen Ubby
  • Venskab på Idrætsefterskolen Ubby

Niveaudelt undervisning

På Idrætsefterskolen Ubby spiller din personlige udvikling en stor rolle - og det gør din faglige udvikling selvfølgelig også. Det er vigtigt at lære - vi lærer hele livet - men det er samtidig vigtigt at forstå, at vi gør det med forskellig hastighed og på forskellige niveauer.

Vort mål er at sætte overliggeren i den rette højde for hver enkelt elev. Vi samlæser 9. klasse og 10. klasse i dansk, matematik og engelsk.

Vi niveaudeler undervisningen i 3-4 hold i matematik og engelsk. Vores erfaring viser, at det netop i disse fag gavner eleverne at være på et hold, hvor andre har nogenlunde de samme faglige kompetencer. Ingen skal sidde og kede sig og ingen skal føle sig utrygge - det er vigtigt, at hver enkelt elev får de udfordringer, der passer lige netop til ham/hende for at bevare motivationen for at lære.

I løbet af introugen tester vi elevernes faglige niveau. Timerne er parallellagte, og det vil derfor være muligt i løbet af skoleåret at flytte eleven til et andet niveau afhængigt af elevens faglige udvikling.

"Alt lærerarbejde er relationsarbejde. Jeg lærer eleverne meget bedre at kende – og på den måde bliver undervisningen bedre." (lærercitat)

IDRÆTSEFTERSKOLEN UBBY · Hovedgaden 8 · 4490 Jerslev Sjælland · Tlf.: 59 59 52 20 · E-mail: kontor(at)ubby.dk · FRISKOLEN UBBY: www.friskolenubby.dk