Idrætsefterskole på Sjælland med fodbold, håndbold, springgymnastik, dans m.m.
Idrætsefterskole på Sjælland med fodbold, håndbold, springgymnastik, dans m.m.
Smiley for idrætsefterskole på Sjælland
Besøgsaften på Idrætsefterskolen Ubby
Besøgsaften på Idrætsefterskolen Ubby
Fodboldcamp Idrætsefterskolen Ubby
Venskab på Idrætsefterskolen Ubby

IDRÆTSEFTERSKOLEN UBBY · Hovedgaden 8 · 4490 Jerslev Sjælland · Tlf.: 59 59 52 20 · E-mail: kontor(at)ubby.dk · FRISKOLEN UBBY: www.friskolenubby.dk

Niveaudelt undervisning

På Idrætsefterskolen Ubby spiller din personlige udvikling en stor rolle - og det gør din faglige udvikling selvfølgelig også. Det er vigtigt at lære - vi lærer hele livet - men det er samtidig vigtigt at forstå, at vi gør det med forskellig hastighed og på forskellige niveauer.

Vort mål er at sætte overliggeren i den rette højde for hver enkelt elev. Vi samlæser 9. klasse og 10. klasse i dansk, matematik og engelsk.

Vi niveaudeler undervisningen i 3-4 hold i matematik og engelsk. Vores erfaring viser, at det netop i disse fag gavner eleverne at være på et hold, hvor andre har nogenlunde de samme faglige kompetencer. Ingen skal sidde og kede sig og ingen skal føle sig utrygge - det er vigtigt, at hver enkelt elev får de udfordringer, der passer lige netop til ham/hende for at bevare motivationen for at lære.

I løbet af introugen tester vi elevernes faglige niveau. Timerne er parallellagte, og det vil derfor være muligt i løbet af skoleåret at flytte eleven til et andet niveau afhængigt af elevens faglige udvikling.

"Alt lærerarbejde er relationsarbejde. Jeg lærer eleverne meget bedre at kende – og på den måde bliver undervisningen bedre." (lærercitat)