fbpx

Fransk på Efterskole

Få styrket dit fransk fra folkeskolen på UBBY

Fransk på Efterskole

Her kan du blive endnu bedre til det fantastiske franske sprog, hvor du både bliver klog på sprog, men også lærer om Frankrig og landets kultur. På UBBY er vores fag i fransk kun for øvede talere af fransk. Derfor tilbyder vi ikke et franskhold for nybegyndere. Men som øvet er du mere end velkommen til at deltage.

Sådan foregår undervisningen

Vi tilbyder en varieret undervisning, hvor vi løser opgaver, kommunikerer på fransk, underviser ved tavlen og laver mere alternative ting. Du vil få mulighed for at tale sproget, skrive – og for at fordybe dig i franske gloser sammen med dine venner.

 

Efterskole med Fransk – Et af verdens smukke sprog

På vores franske fag får du løftet dit franske til det næste niveau. Vi øver grammatikken og udtalen, så både det skriftlige og mundtlige bliver udviklet.

Fransk kaldes ofte et af de smukkeste sprog, samtidig med at det også beskrives som kærlighedens sprog. På grund af den melodiske intonation lyder sproget enormt musikalsk for det ikke-fransk-trænede øre. Fransk er dermed meget behageligt at lytte til, og derfor er det et fedt sprog at lære!

 

Krav til deltagere

For at kunne vælge faget fransk, skal du have haft fransk siden 8. klasse. Undervisningen er nemlig tilrettelagt øvede og ikke nybegyndere. Så for at undgå et for stort spænd mellem de ikke-øvede og de øvede, skal alle have haft fransk siden 8. klasse.

Skriv til os

Kontoret har åbent på
skoledage fra 8.00 til 13.00

Denne side er beskyttet af Google reCAPTCHA,
Privat Politik og gældende Terms of Service.